Höstens träffar i sanghan

Sommaren har snabbt skiftat mot höst både i vår vardag och som årstid. Och vi har börjat träffas i sanghan efter sommaruppehållet. Vi har justerat lite hur ofta vi har träffar och att vi också behöver be om dana/gåva för träffarna på Kristinehovs Malmgård/Kväkargården. Läs mer nedan.

Baksidan av huset som vi hyr, onsdagar ojämna veckor.

Vi har återgått till att träffas onsdagar ojämna veckor på Kristinehovs Malmgård. Eftersom vi har en hyra att betala behöver vi be om dana/gåva på 100 kronor. Det går fint att swisha på plats.
Tid: 18:30-20.30

Eftersom vi fick många nya vänner runt om i Sverige under pandemin, som kunde delta på våra digitala träffar, så vill vi fortsätta att erbjuda dessa men lite mindre ofta än vi gjorde då. En gång i månaden erbjuder vi digital träff, vid dessa datum: 7 september, 5 oktober, 2 november och 30 november.
Tid: 19.00-20.00

För aktuell information och hur du som ny kan delta, var vänlig läs mer här

Mini-retreats i naturen – nära staden

Det känns fantastiskt att kunna erbjuda mindfulnessdagar även i höst. De är som mini-retreats en helgdag, i naturen nära staden. Djurgården har varit en favoritplats för dessa uppskattade dagar. Ett perfekt sätt att få en paus från vardagen, komma iväg från alla måsten, få ny energi i kropp och sinne – eller bara att få hänga med andra som uppskattar meditation i grupp, walking meditation och lunch i naturen.

Nästa mini-retreat & mindfulnessdag är 18 september, kl 11-15 på Djurgården. Mer information kommer via epost till er som är med på vår epostlista, på bloggen här på hemsidan och på vår Facebook-sida – som du kan gilla längst ner på sidan.