Tack för en härlig retreat i Hellasgården!

Retreaten som Glädjens Källa anordnade under Valborgshelgen blev snabbt fullbokad. Vi var cirka 35 personer som praktiserade mindfulness på Hellasgården utanför Stockholm. Ex-munken Phap Ho, nu kallad Jem, ledde oss igenom sittande, gående och måltidsmeditation. Vi fick dharmaföreläsningar på temat Kärlek och fick slappna av i Deep Relaxation. Även ett stadsretreat (då man inte sover på plats) ger mycket eftertanke och näring till både praktik och livet.

Vi vill tacka alla som kom och bidrog till en fin helg. Här är några bilder. (Vi har varit noga med att publicera anonyma bilder. Om någon ändå känner att man känns igen på en bild och det inte känns bra – maila oss!)

Jem som ledde oss igenom retreaten.
Vi sjunger innan gående meditation i den vackra naturen.
Gående mediation
Himlen och solen speglades sig i Källtorpssjön.