Datum för sommaruppehåll sanghaträffar

Kära vänner!

Vi som anordnar och leder träffarna på Kristinehovsgården vill tacka alla nya besökare – och alla som kommit under många år – för en fantastisk ”vårtermin”. Förutom sanghaträffar på onsdagar ojämna veckor så har vi haft några mindfulnessdagar och i skrivande stund är det en dryg vecka till retreat på Hellasgården med Jem. Underbart!

Qigong sangha Stockholm Thich Nhat Hanh

Bild från en mindfulnessdag då vi bland annat gör medvetna rörselser

Datum för sommaruppehåll
Som vanligt så har vi uppehåll för onsdagsträffarna (både på gården och online) under sommaren. Sista träffen på gården är 19 juni. Vi kör igång igen 14 augusti. Vi skickar som vanligt ut ett mail inför varje träff.

Förra sommaren var det några av oss som saknade sanghan under sommaren och bjöd in till en spontan online-träff. Vi får se, det kanske händer i år också.

Trevlig sommar!