Mindfulnessdag på Djurgården 30 oktober

Vi har anordnat en hel del uppskattade mindfulnessdagar i naturen under åren. De har en en fin blandning mellan tystnad och samtal, promenad och stilla meditation samt lunch tillsammans. Nu är det dags igen att få njuta av Djurgården. Kom och fyll dig själv med energi, lugn och glädje!

Platsen för mindfulnessdagen den 30 oktober 2021 är samma som sist. Det var i princip folktomt och vi gick på stigar, över ängar och i öde skog. Och på hemvägen gick vi förbi Rosendals trädgård som bjöd på blommor och härlig stämning.

Datum: 30 oktober
Tid: kl 11.00 – cirka 15.00 (var snäll och kom i tid)

Mötesplats: Hållplats Bellmansro, Djurgården.
Kommunikation: Spårvagn 7 går hela tiden. Buss 67 har en första tur som kommer fram 11:01. Det tar 10 minuter att gå från Djurgårdsfärjan.

Anmälan tillkontakt@gladjenskalla.se med namn + mobilnummer 

Tag med: lunch och något att sitta på, samt kläder efter väder. 
Kostnad: frivillig dana till Glädjens Källa. Du kan enkelt Swisha innan till:

Schemat för dagen är:

  • Stående guidad meditation – för att landa i kropp och sinne
  • Gående meditation – vi får vägledning enligt Plum Village traditionen och sjunger en sång innan vi går under stillhet och tystnad, för att känna in naturen.
  • Medvetna rörelser – Rörelser och andning kombineras, vi blir medvetna om kroppen, stabiliteten och får energi till kropp och sinne.
  • Stilla promenad upp i skogen – med närvaro och utan samtal går vi upp i vacker skog
  • Lunch – vi äter medhavd lunch och samtalar efter en stund
  • Guidad naturmeditation
  • Sharing/delning – innan vi tar oss hemåt sitter vi på en fin plats i skogen för att dela med oss av våra tankar och vår praktik.

Hoppas vi ses både – gamla och nya sanghavänner!