Nu startar höstens träffar.

Bilden är från New Hamlet i Plum Village, Frankrike.

Sanghaträffar på Kristinehovsgården
Onsdagen 16 augusti är första träffen för hösten på Kristinehovsgården. Observera att det är ändrade tider – vi startar 30 tidigare. Alltså kl 18.00-20.00. Vi stänger dörren 18.10. Vi fortsätter som vanligt att träffas onsdagar ojämna veckor. Har du inte varit med tidigare, var snäll och maila oss på kontakt@gladjenskalla.se. För att vi ska kunna betala hyran ber vi dig att swisha 100.- när du kommer.

Zoom-träffar
Vi har planerat in några datum för zoom-träffar i höst. Tiden för dessa är klockan 19.00-20.00.
Datum: 6 september, 4 oktober, 1 november

Mindfulnessdag i september
Våra mindfulnessdagar som hålls på Kristinehovsgården brukar bli fullbokade. Den första som är inplanerad är 16 september. Tider och hur du anmäler dig kommer via mail. Om du är intresserad av att vara med men aldrig varit på någon av våra träffar – maila oss så får du inbjudan.

Vi är många som har erfarenhet av vilka positiva effekter det ger att träffas och meditera tillsammans. Så ta nu tillfället i akt och starta hösten tillsammans. Välkommen!